اصول و روش‌های مهندسی در آزمون‌های مواد غذایی اصول و روش‌های مهندسی در آزمون‌های مواد غذایی
نویسنده:
آزاده رنجبر ندامانی ،سیدرضا طباطبایی کلور، سید جعفر هاشمی
مترجم:
-
سال نشر:
1402
صفحه:
235
نوبت چاپ:
1

تاب پیش رو، در پانزده فصل به تعریف و کاربرد اصول مهندسی در طراحی و استفاده از دستگاه ­های آزمون مواد غذایی می­پردازد. مطالب مرتبط با اصول مهندسی در طراحی ابزارها و روش‌های آزمون اندازه‌گیری رطوبت، حذف رطوبت طی خشک­ کردن، تعیین رطوبت هوای فرآوری، کدورت و رنگ، اندازه‌گیری دما و فرآیندها، اندازه‌گیری جریان، گرانروی، بریکس ، تعیین pH، تشخیص آنزیم ­ها، اندازه‌گیری طعم، اندازه‌گیری بافت و اندازه ذرات مواد غذایی، تعیین گرمای ویژه، تعیین انتشار حرارتی، تعیین هدایت حرارتی در مواد غذایی به اختصار در این کتاب توضیح داده شده­اند. سعی شده است تا با کمک از منابع پراکنده در این حوزه، کتاب حاضر به دانشجویان و متخصصین حوزه صنعت غذا در دستیابی به مطالب منسجم مربوط به کاربرد اصول مهندسی در طراحی و ساخت ابزارهای اندازه‌گیری و همچنین آزمون­ های مواد غذایی کمک شود.هدف از نگارش این کتاب، آشنایی متخصصین و دانشجویان صنعت غذا از نحوه عمل دستگاه ­هایی است که برای آزمون در آزمایشگاه ­ها یا خطوط تولید مواد غذایی از آن استفاده می­شود. بی شک، نکاتی که در این کتاب به آن­ها اشاره شده است، قابل توسعه و اصلاح بوده و این امر با کمک نظرات تخصصی خوانندگان محترم در شمارگان بعدی کتاب انجام خواهد شد.

فصل اول: اندازه‌گیری محتوای رطوبتی / 15

فصل دوم:حذف رطوبت طی خشک‌کردن مواد غذایی / 37

فصل سوم:تعیین رطوبت هوای فرآوری مواد غذای / 45

فصل چهارم: کدورت و رنگ در مواد غذایی / 59

فصل پنجم: اندازه‌گیری دمای مواد غذایی و فرآیندها / 77

فصل ششم: اندازه‌گیری جریان در مواد غذایی و فرآیندها / 85

فصل هفتم: گرانروی مواد غذایی مایع / 97

فصل هشتم:بریکس مواد غذایی / 115 

فصل نهم: مقدار pH در مواد غذایی / 127

فصل دهم: آنزیمها مواد غذایی / 141

فصل یازدهم: اندازه‌گیری طعم در مواد غذایی / 153

فصل دوازدهم: بافت و اندازه ذرات مواد غذایی / 169

فصل سیزدهم: تعیین گرمای ویژه مواد غذایی / 183

فصل چهاردهم: تعیین انتشار حرارتی مواد غذایی / 197

فصل پانزدهم:تعیین هدایت حرارتی مواد غذایی / 203

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی صنایع غذایی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved